Leonard Cohen i Kløvermarkskirken

Straylight.band inviterer på en rejse gennem Leonard Cohens poesi og sange. Det handler om Gud, kvinder og alt andet, men mest om Gud og kvinder. Hør 12 af de gode Leonard Cohen sange og mellem numrene kan du i ord og billeder opleve glimt af Cohens liv og høre om hans litteratur, sange og musik.

Leonard Cohen (1934-2016) Canadisk forfatter, digter, sangskriver og sanger. Kendt for sange om tro og tvivl, magt og kærlighed. Hans drivkraft var længslen efter kærlighed og hans digte og sange handler om hans kamp med Gud og kamp om at finde mening og sandhed.

Straylight.band består af Jan Kaas Henriksen, Kurt Reinhardt Pedersen, Kaare Lassen, Jesper Mølgaard, Jan Bergl og Jan Kornholt. Bandet har en fælles baggrund i Amager Gospelkor og har optrådt sammen siden 2013. I mange år var det med et multishow om Johnny Cash og med hans sange. Nu præsenteres et nyt show på halvanden time kaldet FROM THIS BROKEN HILL med sange af Leonard Cohen.

Velkommen i Kløvermarkskirken, Kløvermarksvej 7, Holbæk, søndag den 17. marts kl. 19.00. Der er gratis adgang. Dørene åbnes kl. 18.30

Læs mere på www.straylight.band