Velkommen i Kløvermarkskirken

Kløvermarkskirken er en baptistkirke, en kristen frikirke, der bekender troen på én Guds som Fader, Søn og Helligånd. Vores opgave er at formidle budskabet om Jesus og at have omsorg for mennesker.

Vi mødes til gudstjeneste hver søndag og i ugen løb i en række fællesskaber. Se oversigten over kirkens fællesskaber og se kalenderen. Kløvermarkskirken er en åben kirke, hvilket betyder at enhver er velkommen til vores arrangementer.

Kløvermarkskirken er som baptistkirke del af en af de største klassiske kristne kirkesamfund i verden. Der er omkring 150 millioner aktive i baptistkirker over hele verden.

Kløvermarkskirken, Holbæk Baptistmenighed, blev stiftet 30. juli 1865 og er en del af Baptistkirken i Danmark der består af 53 lokale kirker. Baptistkirken i Danmark er medlem af Baptist World Alliance og European Baptist Federation.

Leonard Cohen i Kløvermarkskirken

Straylight.band inviterer på en rejse gennem Leonard Cohens poesi og sange. Det handler om Gud, kvinder og alt andet, men mest om Gud og kvinder. Hør 12 af de gode Leonard Cohen sange og mellem numrene kan du i ord og billeder opleve glimt af Cohens liv og høre om hans litteratur, sange og musik.

Leonard Cohen (1934-2016) Canadisk forfatter, digter, sangskriver og sanger. Kendt for sange om tro og tvivl, magt og kærlighed. Hans drivkraft var længslen efter kærlighed og hans digte og sange handler om hans kamp med Gud og kamp om at finde mening og sandhed.

Straylight.band består af Jan Kaas Henriksen, Kurt Reinhardt Pedersen, Kaare Lassen, Jesper Mølgaard, Jan Bergl og Jan Kornholt. Bandet har en fælles baggrund i Amager Gospelkor og har optrådt sammen siden 2013. I mange år var det med et multishow om Johnny Cash og med hans sange. Nu præsenteres et nyt show på halvanden time kaldet FROM THIS BROKEN HILL med sange af Leonard Cohen.

Velkommen i Kløvermarkskirken, Kløvermarksvej 7, Holbæk, søndag den 17. marts kl. 19.00. Der er gratis adgang. Dørene åbnes kl. 18.30

Læs mere på www.straylight.band

VITAL-gudstjeneste

Ved gudstjenesten 7. januar 2024 blev Kløvermarkskirkens relationspagt indviet. VITAL-teamet gennemgik de otte punkter, hvorefter vi alle fik mulighed for at vise vores opbakning ved at sætte vores fingeraftryk som blade på et træ. Se foto. VITAL-teamet havde til hvert punkt fundet en sang om emnet. Hver af de otte punkter i relationspagten har også fået sit eget symbol, som lige nu er ophængt i kirkesalen.

Vi viser opbakning til relationspagten
Vi sætter fingeraftryk som blade på træet for at vise opbakning til relationspagten

Kløvermarkskirken søger præst


Kløvermarkskirken har været uden ansat præst siden efteråret 2023. Derfor er stillingen som præst ledig og tiltrædelse kan ske hurtigst muligt. Holbæk Baptistmenighed (Kløvermarkskirken) er en åben og levende kirke med 133 medlemmer og mange aktiviteter, stærk på tradition og parat til fornyelse. Et godt sted at være.

Vi kan tilbyde
… en fuldtids fastansættelse under trygge forhold.
… en dagligdag med tætte relationer til andre kirker og præster.
… løn og pension efter BaptistKirkens løntabel.
… stor frihed til selv at forme og tilrettelægge arbejdet.

Vi ønsker en yngre præst der
… kan samle og lede børn og unge.
… vil være med til at forny vores gudstjenester.
… har teologisk uddannelse og en solid baggrund i egen kirketradition.
… er visionær leder og som kan være med til at styrke menighedens udvikling.

Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til menighedsrådets formand Janne Gammelmark Pedersen, tlf. 4110 7027 eller janne@gammelmark.xyz. Send ansøgning inkl. CV og relevant dokumentation til Janne.

Find flere oplysninger her…

Download annoncen i PDF format her…

Kløvermarkskirkens hjemmeside

Velkommen til Kløvermarkskirkens hjemmeside.
Dette er ikke en hjemmeside med de store armbevægelser og smart design. Det er en enkelt, let overskuelig side, med plads til de nødvendige dokumenter og få oplysninger om livet i Kløvermarkskirkens fællesskab.

Vil du være helt opdateret, så abonnere på Kløvermarkskirkens nyhedsbrev og følg med på Kløvermarkskirkens Facebookside.

Har du forslag til forbedringer og/eller vil du være med til at arbejde med hjemmesiden, så send en besked til webmaster@kloevermarkskirken.dk